+04 0232.743.400 / +40 761.648.091 info@dentalpractice.ro
Profilaxie

Se bazeaza be 3 principii: vizite regulate la stomatolog, detartraj si periaj profesional realizate regulat, o igiena orala buna. Urmand aceste reguli poate fi evitata pe termen lung inflamatia gingiei ( periodontitele ) si caria dentara pentru a mentine o sanatate orala buna.

Solicita o programare
Estetica dentara

Dintii frumosi reprezinta cheia unui zambet luminos. Oferim solutii estetice de inalta calitate bazate pe cele mai moderne tehnologii si materiale de calitate. Serviciile din estetica dentara sunt : stomatologie estetica cum ar fi indepartarea discoloratiilor, albire cu laser, corecturi cosmetice si de forma a dintilor naturali prin obturatii fizionomice si fatete dentare

Solicita o programare
Pedodontie

Pentru copii , prima vizita la cabinet este foarte importanta, deoarece modeleaza atitudinea pe care o vor avea in viitor . Cu empatie si rabdare, construim o baza de incredere pentru ca, copilul sa simta confortabil si in siguranta si sa asocieze sentimentele bune cu vizita la cabinet.

Solicita o programare
Protetica

Daca ai pierdut unul sau mai multi dinti , ca urmare unui traumatism sau a unei boli dentare, putem sa  conservam dintii afectati sau sa ii inlocuim pe cei care lipsesc. Pentru a evita problemele legate de masticatie, pierderea osului , migrarea , dintii care lipsesc sau sunt afectati trebuie inlocuiti cat ma repede posibil. Aceasta se face prin coroane sau punti dentare.  Sunt discutate si alcatuit un plan de tratament in functie de situatia particulara a fiecarui pacient.

Solicita o programare
Implantologie

Implanturile dentare sunt modul cel mai avansat de inlocuire a dintilor care lipsesc. Acestea sunt radacini artificiale care inserate in osul maxilar creeaza o baza sigura pentru atasarea coroanelor, puntilor sau protezelor. Datorita materialelor si tehnologiilor actuale, implanturile reprezinta solutia cea mai conservatoare si optima pentru refacerea fuctionalitatii si esteticii desigur cu limitele recunoscute.

Solicita o programare
Chirurgie dento-alveolara

Chirurgia dento-alveolara permite rezolvarea unor probleme complicate ce au ca punct de plecare sistemul dento-maxilar: granuloame apicale, chisturi maxilare, molarii de minte inclusi sau semiinclusi, caninii inclusi, extractii dentare dificile, abcese periosoase cu punct de plecare dentar, tratament chirurgical protetic, tumori benigne, chirurgia parodontala, augumentari osoase, sinus lift, etc.

Solicita o programare
Ortodontie

Ortodonţia este o specializare a medicinei dentare care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare. Dinţii strâmbi sau care nu sunt aliniaţi corect sunt mai greu de întreţinut, pot fi pierduţi mai devreme datorită carierii şi parodontopatiei, şi obligă muşchii masticatori la un efort suplimentar, ce poate duce la dureri de cap, disfuncţia şi dureri la nivelul gâtului, umărului şi spatelui. Un alt dezavantaj este aspectul inestetic al dinţilor strâmbi sau nealiniaţi corect.

Solicita o programare