Bine ati venit la Dental Practice

Va invitam intr-un cadru deosebit si un ambient placut la o vizita stomatologica.

Personalul amabil si responsabil va va oferi tot ceea ce d-voastra doriti sa realizati in legatura cu dintii d-voastra.

Zambetul d-voastra, frumos si natural, este , si va deveni o prioritate pentru noi.

  • Putem sa va uram bun venit si in limba engleza, pentru pacientii nostri care nu vorbesc romaneste. Tratamentele noastre se bazeaza pe cele mai blande si avansate tehnici in domeniu.
  • Suntem decisi si devotati sa fim la curent cu ultimele noutati din domeniul stomatologiei si sa avem o educatie medicala continua in mod constant.
  • Instruirea noastra si experienta dobandita in Romania si Londra – Marea Britanie ne indreptateste sa va asiguram cel mai bun tratament posibil si sa va asteptam in cabinetul nostru pentru a va putea rezolva problemele dentare.

Inainte de a merge la un control stomatologic

Comunicare

Inainte de a merge la medic, mai intai trebuie sa te pregatesti pentru a explica ceea ce te doare sau ceea ce tu astepti de la medicul pe care il vizitezi. Medicul va fi mereu pregatit sa te ajute insa de cele mai multe ori, comunicarea este foarte importanta pentru a obtine rezultatele dorite de pacient.

Nu ezita sa fii curios

Noi incercam pe cat posibil, sa oferim pacientiilor nostri, raspunsuri la toate intrebarile pe care acestia le au, legate de serviciile si produsele noastre. Daca aveti intrebari sa nelamuriri, nu ezitati nici un moment sa ni le adresati – noi vom incerca sa va oferim detalii suplimentare, pentru ca stim cat este de important ca pacientul sa se simta in siguranta.

Dantura sanatoasa

De cele mai multe ori, ajungem la stomatolog cand probabil este prea tarziu. Va invitam sa ne calcati pragul periodic si noi vom avea grija ca dantura dumneavoastra sa fie sanatoasa.